mateuszwawa20 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam zainstalowałem Android 4.4 kit kit kat i nie działa mi Wi-Fi przy próbie włączenia nie odpala się kiedyś jak instalowałem androida nie pamiętam jakiego to działało przy próbie odpalenia testowego wykrywa brodcama więc nie wiem w czym tkwi problem z góry dzięki za udzielenie pomocy Cytuj
WinSxS Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zainstaluj ludzki system (czyt. Linux/Windows), a nie niedopracowany Android-x86. Windows 7 Starter byłby akurat w sam raz. Cytuj
mateuszwawa20 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 tylko zaczynając od windows 7 w zwyż to procesor szaleje i skacze do 96 % i jest głośny Cytuj
peerik Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Linux też pewnie będzie lepiej działał, tylko tutaj niestety w większości przypadków nie wystarczy go zainstalować co jest banalnie proste a trzeba sie pobawić z kernelami itd żeby dostosować go do naszego sprzętu. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kupiłem HP mini CQ10-500 ktoś na nim zainstalował W7 PRO i też procesor cały czas na 50, 70 a nawet 100 procent pracował. Wrzuciłem na niego W7 Starer i trochę pokombinowałem ze sterownikami bo jak instalowałem ster PCI to zaczynały się problemy, ale wyszukałem sterownik do tego modelu i systemu i po jego instalacji wszystko śmiga super, WI-FI, modem i reszta normalnie działa. Procesor (bez otwartych programów) 0-1% Cytuj
Gość znaffca Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 winsxs dales sie zwiesc propagandzie, Cytuj
WinSxS Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To nie propaganda a true, sprawdzałem - bez MEI system ciął, niemal nie nadawał się do użytku - po zainstalowaniu jak ręką odjął, wszystko lata jak ta lala Cytuj
mateuszwawa20 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Co to MEI? Cytuj
WinSxS Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Intel® Management Engine Interface Cytuj
Gość znaffca Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 winsxs zainstalowales i syste przestal sie ciac ? nie mam tego problemu, wnioslbym pare interesujacych faktow na podstawie wlasnego doswiadczenia, ale wiktorynka i provec by spamili Cytuj
WinSxS Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dokładnie, nie wiem ile to ma wspólnego, ale jest to prawda. Drugim faktem lubię mieć wszystko w menedżerze urządzeń zainstalowane. Cytuj
mateuszwawa20 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A więc zainstalowałem windows mx7f nie obyło się problemów z dźwiękiem ale chodzi stabilnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi