seaman Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Witam Pobrałem Offica 2024 z massgrave i aktywowałem go poprzez tą strone poprzez ohook . Office się zaktywował tylko ja mam wątpliwości czy to jest bezpieczne? Czy nie ma tam jakiś wirusów lub szpiegów?? System mam oryginalny i antywir Eseta również. Przeskanowałem dokładnie i offica i plik ohook i po instalacji. Nic nie wykrył. Czy wszystko ok jest? Nie mam co się martwić? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Aktywacja systemu Windows lub Office za pomocą Massgrave (MAS) jest uważana za bezpieczną pod względem technicznym (brak złośliwego oprogramowania), ponieważ jest to narzędzie typu open-source, szeroko sprawdzone przez społeczność. Kod działa lokalnie, nie instaluje trwale wirusów i korzysta z legalnych metod aktywacji Microsoftu (HWID/KMS) Kluczowe aspekty bezpieczeństwa: Bezpieczeństwo Techniczne: Skrypt jest bezpieczny, jeśli używa się wyłącznie oficjalnej strony massgrave.dev. Antywirusy mogą wykrywać go jako fałszywy pozytyw (hacktool), ponieważ omija mechanizmy licencjonowania. Metody Aktywacji: MAS oferuje głównie metodę HWID (cyfrowa licencja), która przypisuje legalną licencję do sprzętu i konta Microsoft, działając jak oryginalna licencja. Legalność: Używanie Massgrave jest nielegalne w świetle warunków licencji Microsoft (EULA), mimo że technicznie jest skuteczne i bezpieczne dla urządzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi