Skocz do zawartości

Czy Office 2024 i aktywacja z massgrave jest bezpieczna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobrałem Offica 2024 z massgrave i aktywowałem go poprzez tą strone poprzez ohook . Office się zaktywował tylko ja mam wątpliwości czy to jest bezpieczne? Czy nie ma tam jakiś wirusów lub szpiegów?? System mam oryginalny i antywir Eseta również. Przeskanowałem dokładnie i offica i plik ohook i po instalacji. Nic nie wykrył. Czy wszystko ok jest? Nie mam co się martwić?

Opublikowano

Aktywacja systemu Windows lub Office za pomocą Massgrave (MAS) jest uważana za bezpieczną pod względem technicznym (brak złośliwego oprogramowania), ponieważ jest to narzędzie typu open-source, szeroko sprawdzone przez społeczność. Kod działa lokalnie, nie instaluje trwale wirusów i korzysta z legalnych metod aktywacji Microsoftu (HWID/KMS)

Kluczowe aspekty bezpieczeństwa:
Bezpieczeństwo Techniczne: Skrypt jest bezpieczny, jeśli używa się wyłącznie oficjalnej strony massgrave.dev. Antywirusy mogą wykrywać go jako fałszywy pozytyw (hacktool), ponieważ omija mechanizmy licencjonowania.
Metody Aktywacji: MAS oferuje głównie metodę HWID (cyfrowa licencja), która przypisuje legalną licencję do sprzętu i konta Microsoft, działając jak oryginalna licencja.
Legalność: Używanie Massgrave jest nielegalne w świetle warunków licencji Microsoft (EULA), mimo że technicznie jest skuteczne i bezpieczne dla urządzenia.