FILAGOL Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Apple pokazuje środkowy palec Rosjanom. Aż mam ochotę kupić iPhone'a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
TheStraight Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia Kupuj kupuj i wspieraj pomarańczowego FILAGOL lubi to Cytuj
olo320i Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia Moja opinia o apple ukształtowała się lata temu. Kradną pomysły innych firm i publikują jako swoje innowacje. Lecz gdy tylko ktoś jakaś firma podpatrzy coś od nich to zaraz mają pozew sądowy. Gdy zobaczyłem jak walczą z samsugiem bo narożniki telefonu są podobnie zaokrąglone to zrozumiałem że nie chcę mieć nic wspólnego z taką firmą. Do tego mają pozwy zbiorowe za pierwsze generacje iphonów za celowe postarzanie produktu i oszukiwanie ludzi gdy wraz z aktualizacją dodawali blokadę ładowania baterii do pełna. Tego jest dużo więcej. W dodatku jak można pozwać firmę która dostarcza tobie kluczowych podzespołów o takie pierdoły które nie mają żadnego wpływu na twój produkt? Przecież to jest podcinanie gałęzi na której się siedzi. Cieszysz się że wyłączyli ruskom możliwości płatnicze? Dzisiaj ruski "jutro" ty będziesz miał to samo jak tylko się coś nie spodoba terrorystom tego świata. Taki srapel robi krzywdę zwykłym ludziom którzy nie mają wpływu na to co się dzieje. Mało tego ci ludzie najpierw wydali dużo kasy na to aby zakupić takiego iphona. Czyli kupując ich produkt ileś tam set tysięcy produktów, sraple nie miało problemu brać ich kasę, a gdy kasę wzięli to czas im wyłączyć te urządzenia. sqrvesyństwo made in usa. To jest to samo co z uzbrojeniem które Polska kupiła od nich. Sprzęt który jest w Polsce potrzebuje kodów aby go w pełni używać a tych kodów nam ludzie pomarańczowego nigdy nie dadzą. Także szemranym amerykańskim firemkom mówię stanowczo NIE. Przyroda nie znosi próżni i uważam że to doprowadzi do tego że ruski opanują instalację androida czy tam innego linuxa na iphone i pokażą środkowy palec jankesom a jak to się rozejdzie po świecie to wtedy dopiero zgnite "japko" zobaczy jak im cyferki na koncie polecą w dół jak się okaże że apple to nie innowacja a odgrzewany stary kotlet. FILAGOL, LAGUNA i LaptopIpc lubią to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia Dzień Dobry @TheStraight Nie kupuje nic z Apple, nagłówek, to tytuł artykułu, nie mój Zgadzam się z opinią i przewidywaniami @olo320i Pozdrawiam. LaptopIpc lubi to Cytuj
olo320i Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia Myślenie w kategoriach autora artykułu to jest coś na zasadzie: oooo sąsiad spadł z rowerka i sobie głupi ryj rozwalił, lecę szybko kupić taki sam lowelek. LAGUNA i FILAGOL lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia Wszystko wróci do normy ino śię przyjaciele na czerwonym dywanie spotkają. FILAGOL i olo320i lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi