dna111 Posted January 30 Report Posted January 30 Nie testowałem bo nie potrzebuję . Dodałem bo ktoś może skorzysta. brygada69 likes this Quote
RIcoRicowski Posted January 30 Report Posted January 30 36 minutes ago, dna111 said: Nie testowałem bo nie potrzebuję . Dodałem bo ktoś może skorzysta. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jak by tak jakieś źródło czy wklejka co to jest i do czego ma służyć? Quote
dna111 Posted January 30 Author Report Posted January 30 Znalazłem po zainstalowaniu windows 11 mod Quote
RIcoRicowski Posted January 31 Report Posted January 31 12 hours ago, dna111 said: Znalazłem po zainstalowaniu windows 11 mod Nie o to pytałem. Quote
dna111 Posted January 31 Author Report Posted January 31 13 godzin temu, RIcoRicowski napisał(a): A jak by tak jakieś źródło czy wklejka co to jest i do czego ma służyć? Pobranie na własną odpowiedzialność ,nie odpowiadam za uwalenie windowsa. Nie podoba się nie pobierać ! Quote
Achon Posted January 31 Report Posted January 31 Zaraz tu wstawię bez opisu jakiegoś trojana. Nie podoba się nie pobierać ! A te pliki, to kopia rejestru, gałąź zawierająca Services. Nikomu, do niczego to się nie przyda. wislak00, Arku3, LAGUNA and 1 other like this Quote
dna111 Posted January 31 Author Report Posted January 31 13 minut temu, Achon napisał(a): Zaraz tu wstawię bez opisu jakiegoś trojana. Po pierwsze jak bym wiedział co to to bym napisał. Po drugie żadnych wirusów tu nie wstawiam. Po trzecie Achon nie stresuj się tak . Quote
RIcoRicowski Posted January 31 Report Posted January 31 53 minutes ago, dna111 said: Pobranie na własną odpowiedzialność ,nie odpowiadam za uwalenie windowsa. Nie podoba się nie pobierać ! Dude. Nie wydaje Ci się, że jak już coś wystawiasz, to przydałoby się parę słów opisu co to ma robić / do czego służyć? W opisie tego modyfikowanego Windows 11 nie ma przypadkiem informacji? Czy Ci się nie chciało nawet spojrzeć na opis i stwierdziłeś radośnie, że ot - znalazłem paczkę z plikami wpisów do rejestru to wrzucę. Po co? Na co? Kto by się przejmował. Ważne, że wrzuciłeś? Jaja jakieś… Achon and Arku3 like this Quote
dna111 Posted January 31 Author Report Posted January 31 To łapcie . Wstrzymuje windows update. Do 3000 roku. LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted January 31 Report Posted January 31 4 godziny temu, dna111 napisał(a): Po pierwsze jak bym wiedział co to to bym napisał. Wiesz raczej powinno się (a przynajmniej w takim przypadku) podawać coś o czym się wie. Absolutnie nie żebym Ciebie krytykował. a stopka się przyda. i jeszcze tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kp1971 likes this Quote
RIcoRicowski Posted January 31 Report Posted January 31 1 hour ago, LAGUNA said: Wiesz raczej powinno się (a przynajmniej w takim przypadku) podawać coś o czym się wie. Absolutnie nie żebym Ciebie krytykował. Moim skromnym zdaniem krytyka jak najbardziej uzasadniona. Ciekawe, czy jak by wątkotwórcy ktoś podał granat do łapki i powiedział, że jak chce to niech wyciągnie zawleczkę, to też by był taki chętny do eksperymentów… Co innego wrzucenie paczki i pytanie - czy ktoś wie, co te wpisy konkretnie robią, bo znalazł w modyfikowanej wersji Windows ściągniętej stąd czy stamtąd. Arku3 and kp1971 like this Quote
LAGUNA Posted January 31 Report Posted January 31 ale na forum granaty? Fakt faktem że równie dobrze mógłby to być jakiś pliczek kryptowalutowy. Moim zdaniem temat niepotrzebny. Quote
RIcoRicowski Posted January 31 Report Posted January 31 1 minute ago, LAGUNA said: ale na forum granaty? Fakt faktem że równie dobrze mógłby to być jakiś pliczek kryptowalutowy. Moim zdaniem temat niepotrzebny. Proponuję sprawdzić znaczenie słowa metafora. LAGUNA likes this Quote
Recommended Posts