Miodek Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Witam Od paru dni Jdownloader2 nie chce pobierać filmów z YT c zy ktos wie co jest przyczyną ? z góry dzieki za info [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Może na początek sprawdź sobie tak i wymuś aktualizacje wtyczki YouTube. Cytuj
RIcoRicowski Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Powiem tak - po kilkukrotnym użeraniu się z jDownloaderem w kontekście YouTube, wywaliłem go w diabły i przesiadłem się na MediaHuman YouTube Downloader. Cytuj
Miodek Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 6 minut temu, RIcoRicowski napisał(a): Powiem tak - po kilkukrotnym użeraniu się z jDownloaderem w kontekście YouTube, wywaliłem go w diabły i przesiadłem się na MediaHuman YouTube Downloader. Tzn warezów nie używasz w przeciwieństwie do mnie ? Cytuj
RIcoRicowski Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 39 minutes ago, Miodek said: Tzn warezów nie używasz w przeciwieństwie do mnie ? No tak jakoś nie używam. Cytuj
Miodek Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Od wczoraj Jdownloader już pobiera filmy ale napisy nadal poza zasięgiem. Temat zamykam i dzięki za odzew Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi