FILAGOL Opublikowano Poniedziałek o 13:29 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:29 Dzień Dobry Forumowicze Poszukuje Zasilacza: MODEL: MKD41-0600500GS INPUT: 230v~50Hz 0.1A OUTPUT: 6V 500MmA Max: 3.0VA Zasilacz był używany w rowerze stacjonarnym po kilku latach w końcu odmówił współpracy, co jest normalne. Liczę się z tym, że nie uda się zakupić oryginalnego (Co jest logiczne po tylu latach) Więc poszukuje zgodnego zamiennika z oryginałem. Najlepiej do kupienia w Polsce. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Cytuj
Widzior Opublikowano Poniedziałek o 14:18 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:18 Najważniejsze - jaki to ma wtyk? Najpopularniejszy bolec 5,5x2,5(2.1)mm? Jak tak, to masz od cholery zamienników, i to większej mocy za grosze, więc może pożyje dłużej. Cytuj
FILAGOL Opublikowano Poniedziałek o 14:28 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:28 11 minut temu, Widzior napisał(a): bolec 5,5x2,5(2.1)mm? tak @Widzior Cytuj
Widzior Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Ja ostatnio kupiłem 3 sztuki 12V/2A na Ali po kilka zetów, bo też potrzebowałem, i nawet to działa, choć to najprostsza konstrukcja. Jak chcesz w PL kupić, to musisz poszukać po jakichś sklepach elektronicznych. Cytuj
FILAGOL Opublikowano Poniedziałek o 14:34 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:34 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Szybciej znalazłem kompletny hahaha [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi