Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry Forumowicze 🙂

przeglądałem dziś stronkę: Winiso.pl

i trafiłem na taką perełkę

(Wiem zabytek)

Informacja od Autora:

"Ważna informacja

Pierwsze wydanie mojego „własnego”. Z góry przepraszam jeśli coś nie będzie działało tak jak powinno.

Windows 10 debloat WinISO Edition to wersja systemu Windows oparta o najnowszą wersję [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Ta wersja zawiera wszystkie najnowsze aktualizacje systemu (stan na dzień 20.04.2021 r.) obrazę za pośrednictwem Windows Update. Obraz systemu został nieco zoptymalizowany. Domyślnie wyłączone są wszystkie opcje, które wpływają na prywatność, obraz nie zawiera żadnych „śmieciowych programów”, które podczas pierwszego uruchomienia Windows instaluje na naszym PC. Domyślnie wyłączono opcję UserOOBE, która odpowiada za wyświetlenie ekranu konfiguracyjnego systemu, gdzie można np. wyłączyć spersonalizowane reklamy czy opcję pozwalającą założyć/zalogować się do konta Microsoft.

Informacja

Źródło obrazu: pl_windows_10_consumer_editions_version_20h2_x64_dvd_5379f5a8.iso
Data budowania obrazu: 26.01.2021 r.
Obraz źródłowy pochodzi z oficjalnej dystrybucji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zawiera wszystkie oficjalne aktualizacje udostępnione do dnia budowania obrazu.

System Windows 10 debloat WinISO Edition udostępniany jest na zasadzie „tak jak jest”. Oznacza to, że czasami mogą pojawiać się błędy w jego funkcjonowaniu za co nie ponoszę żadnej odpowiedzialności."

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Może komuś się przyda

Pozdrawiam

stens, JanKo66 and LAGUNA like this