wazelina Posted January 4 Report Posted January 4 Witam. Zachcialo mi się bawić w linuxa.. jednak nie jestem zadowolony i mam teraz problem żeby wrócić na Windowsa.. Przed postawieniem Linuksa wyłączyłem secure boot i tpm. Chciałem wrócić na Windowsa zrobiłem pendrive z Rufusa z gpt i tam opcje żeby nie wymagało secure boot itp. Włączyłem secure boot i tpm, jednak wybierając pendrive przy bootowaniu nie chce uruchomić się instalka tylko wywala błąd. Próbowałem wyłączyć secure boot, ale to też nic nie zmienia. Co proponujecie? To jest ten błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted January 4 Report Posted January 4 Uszkodzona instalka? Uszkodzony Pendrive? Pobierz oryginalne ISO ustaw FAT32/EFI/GPT i spróbuj. Jak nie działa rufus to może UltraISO lub BalenaEtcher. Quote
stens Posted January 4 Report Posted January 4 38 minut temu, wazelina napisał(a): Windowsa zrobiłem pendrive z Rufusa z gpt A dysk ustawiłeś na GPT? FILAGOL likes this Quote
wazelina Posted January 4 Author Report Posted January 4 Tak miałem ustawiony. Poszło przez Ventoy i system od Sromotnika stens likes this Quote
Recommended Posts