luckd Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 witam Przez pomyłkę chyba zainstalowałem jakieś aktualizacje do przejścia z win8.1 do 10 i teraz pobiera mi się nowy system. Chciałbym zatrzymać ten proces ale nie wiem jak. Które aktualizacje odinstalować, usunąłem KB3035583 i na pasku nie mam juz ikony win10 ale nadal pobiera się? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 A niech sie pobierze . Później znajdziesz folder w jakim sie to pobrało i wywalisz . Nie wiem jaki to folder ale dostaniesz i na to pytanie odpowiedź . Tak czy siak nie musisz instalować no chyba ze i to ms wymusiło !!! Poprawcie mnie jeśli nie tu : C:\ katalog "$Windows.~BT" Cytuj
luckd Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tak, mam taki katalog. Niestety mam wolny, limitowany net i strasznie mi przez to zamula, da się to zatrzymać? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Podpowiem Ci jak bym szukał . Co neta obciąża , odnosi sie do tej lokalizacji , sprawdził zaplanowane zadania , może jakaś usługa jest z tym związana . Sorki za powierzchowność juz nie ten system Cytuj
luckd Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Odinstalowałem KB3035583 KB2976978 KB3044374, do tego reset WU i na razie jest spokój, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi