Micro Skorpion Posted November 4 Report Posted November 4 Witam. Mam pytanie czy ktos moze ma w swoim laptopie karte WWAN - EM7355 4G. Jesli tak to czy tez macie problemy ze sterownikami pod Windows 11? Jesli udalo wam sie znalesc jakies zrodlo poprawnych sterownikow pod wspomniany wczesniej system operacyjny prosze o komentarz lub lokalizacjie pliku. Z gory dziekuje za wszelkie komentarze. Pozdrawiam. Quote
brygada69 Posted November 4 Report Posted November 4 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Micro Skorpion Posted November 4 Author Report Posted November 4 Tak wiem i bardzo dziekuje za komentarz ale niestety nie dziala. Karta laczy sie z siecia bez problemu ale tylko w trybie UMTS. Probowalem juz wszystkiego od windows 10 i nic nie funkcjonuje. A oryginalnch sterownikow do Windows 11 nie udalo mi sie jak do tej pory znalesc. Jak do tej pory obawiam sie ze zostaje mi tylko wymiana karty na nowszy model. Chociaz tez nie ma do nich sterownikow na Windows 11 czyli po wymianie karty nie mam zadnej gwarancji poprawy sytuacji. A szkoda bo Laptopa mam naprawde bardzo fajny i dziala perfekcyjnie z wyjatkiem karty WWAN. Szkoda - posiadanie takiej karty w laptopie to spore udogodnienie. Narazie pozostaje przy SurfSticku moze z czasem cos sie wyklaruje. Jesli macie jakies pomysly piszcie komentarze moze nie jestem jedyny ktory ma taki problem. Swego czasu ta karta byla bardzo papularna w Lenovo, Dell itp. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts