karinktonek Posted November 4 Report Posted November 4 Witam ,chcę poświęcić lenovo na laptopa ala warsztatowego . Coś lekkiego potrzebuję .interfejsy , które bedą podłączane Delphi odis, vcds i lpg . Model procesora: Intel Celeron N2840 (Dual Core, 2.16GHz - to 2.58GHz, 1MB Cache) Pamięć RAM: 4GB Ekran: 15.6" Karta graficzna: Zintegrowana, Intel HD Graphics Jeszcze jedna istotna sprawa by można kożystać z neta w celu sprawdzania na przykłąd błędów Quote
darude123 Posted November 5 Report Posted November 5 Miałem dość podobną stacjonarkę to o win10 można pomarzyć, na dzień dobry obciążało procka na 50%. Na takie coś to najlepiej windows 7 plus łatki zabezpieczeń od simplix. Na 7 są jakieś jeszcze działające przeglądarki ale trzeba by poszukać. Quote
karinktonek Posted November 5 Author Report Posted November 5 Ok. Dziękuje za poświecenie chwilki, a ja ze strony kilkanaście minut temu znalazłem zainstalowałem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i powiem że golas ten win chodzi nie źle zobacze jak poinstaluje programy jak będzie się spisywał Quote
Recommended Posts