Syriusz76 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2025 Hej, czy jest możliwość zalożenia takiego dysku w Win11. Nie chodz mi o Google Drive, bo tam trzenba wchodzić na strone , logowac sie itd. Chodzi mi o wygodniejsze rozwiazanie - jeden klik i jestem na dysku wirtualnym- chmurze, tak abym nie musial latac z pendrivami do pracy. Moze jest cos takiego? Cytuj
christopher732 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2025 Może użyj OneDrive bo działa natywnie i bezproblemowo z systemem, lub Google Drive for Desktop, jeśli korzystasz z konta Google w pracy. Oba dają dokładnie to, czego chcesz jeden klik i dostęp do plików. Cytuj
dna111 Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2025 Spróbuj może nitro flare ja skorzystałem z promki i mam 100TB ale logować się musowo . Choć jest mały problem pobierać mogę tylko z prędkością 1mb/s bo to konto nie jest premium. Ale w każdej chwili jest możliwość zakupu premium i pobieranie na pełnej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi