Antoni133 Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 Witam serdecznie forumowiczów, kiedyś dostałem tu pomoc odnośnie Windowsa 10, teraz proszę o polecenie Win11. Komputer wykorzystuję głownie do konsumowania treści i gier wideo, sporadycznie obróbka zdjęć. Korzystałem z moda 10 i byłem zadowolony ale czas na zmianę. Mój pc: -psu vero 600W bronze -cpu i5-13500 -gpu intel arc b580 -mobo asus strix B760-G GAMING WIFI D4 -dysk 1 goodram px 500 os -dysk 2 samsung 850 evo Cenię sobię modyfikację chroniące prywatność ale stabilność też jest ważna, jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie śmiało! Pozdrawiam! Cytuj
FILAGOL Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 Cześć @Antoni133 Polecam mody: @srom-otnik @Kocurek Stabilne, wydajne @srom-otnik: @Kocurek: Pozdrawiam Kocurek, srom-otnik i Antoni133 lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 @FILAGOL: A może zamiast 24h2 lepiej 25h2 jako bardziej przyszłościowy? Jeszcze @NiKKA.Labs dorzuciłbym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oraz system od samego bossa Winclub.pl: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Antoni133 i FILAGOL lubią to Cytuj
Antoni133 Opublikowano 4 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 Dzięki wielkie będę ogarniał. Jak ktoś coś jeszcze rzuci też będę wdzięczny. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 59 minut temu, Kocurek napisał(a): A może zamiast 24h2 lepiej 25h2 jako bardziej przyszłościowy? moim zdaniem 25H2 jest zbyt świeżym wydaniem 24H2 jest zdecydowanie bardziej pewny jeżeli chodzi o stabilność Kocurek lubi to Cytuj
wbak1102 Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 Choć ja już teraz nie używam systemów modowanych to polecam od @srom-otnik-a bo to jest najlepsza firma od wielu lat. srom-otnik i Antoni133 lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 48 minut temu, wbak1102 napisał(a): Choć ja już teraz nie używam systemów modowanych (...) @wbak1102 Co się stało, że nie używasz już? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 ▲ Dorósł i zmądrzał. Kocurek, FILAGOL, LAGUNA i 1 inny lubią to Cytuj
wbak1102 Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 1 godzinę temu, Kocurek napisał(a): @wbak1102 Co się stało, że nie używasz już? Sam sobie robię modyfikacje. Kocurek lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 @Antoni133 a ja Tobie polecam czystke [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i ewentualne wyłączenia wedłóg siebie . Idąc podpowiedzią Kolegi @FILAGOL (z innego tematu) wklepaj to i masz zwolnionych deczko śmieci. Aby wyłączyć hibernację w Windows 11, otwórz Wiersz polecenia lub PowerShell jako administrator, wpisz polecenie powercfg.exe /hibernate off i naciśnij Enter. Po wykonaniu tego polecenia, hibernacja zostanie wyłączona, a plik hiberfil.sys zostanie automatycznie usunięty, co zwolni miejsce na dysku. Szczegółowe kroki: Otwórz Wiersz polecenia jako administrator: Kliknij prawym przyciskiem myszy przycisk Start na pasku zadań. Wybierz opcję Wiersz polecenia (administrator) lub Windows PowerShell (administrator). Jeśli pojawi się okno Kontroli Konta Użytkownika, kliknij Tak, aby zezwolić na wprowadzenie zmian. Wpisz polecenie wyłączenia hibernacji: W czarnym oknie wiersza poleceń wpisz powercfg.exe /hibernate off. Naciśnij klawisz Enter na klawiaturze. Zakończ proces: Hibernacja jest teraz wyłączona, a plik hiberfil.sys zostanie automatycznie usunięty. Możesz zamknąć okno Wiersza polecenia. Kocurek i FILAGOL lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi