franekfranek Opublikowano 28 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2025 Mordeczki, od ok tygodnia nie można się zalogować do swojego konta w pewnym serwisie. U mnie wszystko bez zmian. Podejrzewam, że dzban ekipa it z tego portalu coś pozmieniała i stąd sytuacja. Komunikat "Nie możesz kontynuować, ponieważ wykryliśmy podejrzaną aktywność. Jeśli uważasz, że doszło do pomyłki, skontaktuj się z nami" Konsultant BOK proponuje zmianę adresu ip i inne brednie. Wydaje mi się, że blokowane są szczególnie adresy spoza PL. A w bezpłatnej formie Windscribe i Privado nie oferuje tych lokalizacji, żeby przetestować. Mało tego w płatnych planach windscribe oferuje tylko 3 pl adresy a Privado VPN tylko 1. Co radzicie ? Na tą chwilę wolałbym bez zmiany adresu ip. Może jakiś bezpłatny lub tani VPN z pula polskich adresów ip ?? Tylko taki, który nie wymaga płatności kartą Sprawdzałem, w wielu miejscach polecane: Surfshark oraz Nordvpn wymagają podania danych karty tylko do uruchomienia bezpłatnego trybu testowania. Przecież to ABSURD ! Cytuj
wbak1102 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 Urban VPN [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na niektórych stronkach nawet jak wybierzesz Polskie IP to się nie zalogujesz. Cytuj
franekfranek Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 Dzięki, ale fatalne opinie co do prywatności. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 To Proton VPN ale płatny,bo darmowe IP jest tylko Holandia i Stany Zjednoczone. Cytuj
franekfranek Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 Muszę otrzymać ok 10-15 PL adresów. Ewentualnie jak ktoś ma nawet jeden adres PL to niech da znać przez VPN. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
TheStraight Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 Darmowy "VPN" ma tyle wspólnego z prywatnością co ja z baletem. 99% tych darmówek to po prostu proxy przez które przechodzi ruch i nie ma nic wspólnego z szyfrowaniem. Za prawdziwą anonimowość niestety ale musisz płacić bo nikt za darmo nie będzie ci udzielał serwera wraz z szyfrowaniem ruchu. I zanim ktoś doda.... Nawet płatny VPN nie zapewni ci 100% anonimowości to fakt ale przynajmniej nie sprzeda twojego ruchu do marketingu. Od siebie bym chyba polecił Mullvad z uwagi na fajny sposób logowania się i marketing [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
franekfranek Opublikowano 30 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 Sa tańsze nie gorsze... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale i tak z tego co sprawdziłem oferują w PL 1 max kilka adresów. Za mało. Sprawdzam właśnie inną listę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi