solfernus Opublikowano 25 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2025 Witam zainstalowałem moda windows 11 ltsc od Maestro Sromotnika na komputerze z ddr5 i płytą Asus Prime B760 Plus na dysku ssd procesor Intel i5-14400f i ku mojemu żdziwieniu wywaliło niebieski ekran po ustawieniu serwisowych ustawień instalowałem do tej pory inne mody Maestro Sromotnika i nigdy takiego problemu nie było wie ktoś w czym tkwi problem???? Maru kubunju lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 25 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2025 ile jest tych pamięci? OC-owałeś je? na innych systemach nic się nie działo? Cytuj
mateuszk_2006 Opublikowano 25 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2025 Testuja nowa wersje bo wlasnie kilka osob maja ten problem i ty jestes jedna z nich. Poczytaj moze cos pomoze. Pewnie chodzi ci o to. Cytuj
solfernus Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 LAGUNA pytasz ,,czy na innych systemach nic się nie działo" odpowiadam nie nic się nie działo pamięci nie podkręcałem pamięci jest cztery kości po 8GB ram DDR5 NA płycie Asus Prime B760-Plus procesor inel i5 -14400F karta graficzna Nvidia Geforce RTX3060 bios jest w najnowszej zaktualizowanej wersji dziesiątki od maestro Sromotnika mam zainstalowane na kilku laptopach jedynie na blaszaku wywala jedenastkę ale dziesiątka śmiga bez problemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi