arek.pl21 Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 Witam mam problem na Windows 11 Pro gdy odpalam gry z steam wczytywanie zajmuje około 2-3 minut tak samo np z CS 1.6 Spacyfikacja Intel(R) Core(TM) i7 -9750H Dysk SSD 1 TB Ram 32 GB 2400 MT/s Karta graficzna NVIDIA Quadro T1000 4 GB Uprzedzając sterowniki wgrane wszystkie oraz aktualizacje Quote
VACek Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 Sterowniki do GPU na pewno wgrane prawidłowo? Masz na pewno ssd? Może skanowanie defendera zbyt agresywnie ustawione i za każdym razem mieli. Quote
arek.pl21 Posted September 8, 2025 Author Report Posted September 8, 2025 16 minut temu, VACek napisał(a): Sterowniki do GPU na pewno wgrane prawidłowo? Masz na pewno ssd? Może skanowanie defendera zbyt agresywnie ustawione i za każdym razem mieli. Tak mam dysk ssd sterowniki wgrałem z officialnej strony nvidia , a jak zmienić skanowanie agresywne? Quote
LAGUNA Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 Godzinę temu, arek.pl21 napisał(a): a jak zmienić skanowanie agresywne? Wyłącz na próbę całkowicie defendera, a zobaczysz "drugie życie" Windowsa. Quote
arek.pl21 Posted September 9, 2025 Author Report Posted September 9, 2025 6 godzin temu, stens napisał(a): Wyłącz na próbę całkowicie defendera, a zobaczysz "drugie życie" Windowsa. jest jakies sprawdzony sposób na całkowite wyłączanie defendera ? Quote
stens Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 W ustawienia> prywatność i zabezpieczenia > zabezpieczenia Windows 1 godzinę temu, arek.pl21 napisał(a): jest jakies sprawdzony sposób na całkowite wyłączanie defendera ? Quote
LAGUNA Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 3 godziny temu, arek.pl21 napisał(a): jest jakies sprawdzony sposób na całkowite wyłączanie defendera ? albo w ten deseń [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts