Pozytron Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Kiedy zatrzymuję odtwarzanie na Youtube w przeglądarce pod Windows, nawigacja odtwarzacza zasłania mi obraz i nie znika. Umie to ktoś naprawić? Cytuj
TheStraight Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Ale tak jest cały czas że po pauzie pokazuje ci się nawigacja i zostaje Cytuj
dna111 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Cyrk chcą pomocy a nie odpisują co i jak . Cytuj
Pozytron Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 W dniu 6.08.2025 o 16:03, dna111 napisał(a): Cyrk chcą pomocy a nie odpisują co i jak . dna111, na co nie odpisują i kto? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 a sprawdziłeś sobie może tak jak tutaj opisują. zerknij [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Pozytron Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zrobiłem to wszystko już wcześniej. Problem występuje na wszystkich przeglądarkach. Nawet na tych bez blokerów reklam. Cytuj
dna111 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Problem z pozostającą nawigacją na Youtube po zatrzymaniu odtwarzania w przeglądarce pod Windows może wynikać z problemów z przeglądarką, jej ustawieniami lub akceleracją sprzętową. Spróbuj zaktualizować przeglądarkę, zamknąć niepotrzebne karty, a jeśli to nie pomoże, wyłącz akcelerację sprzętową w ustawieniach przeglądarki. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 2 godziny temu, Pozytron napisał(a): Problem występuje na wszystkich przeglądarkach. nie wiem czy pomoże a na pewno nie zaszkodzi, przeskanuj sobie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] następnie tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi