sencor Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 Witam dostałem taki model Lenovo 320-17AST Laptop (ideapad)-type 80XW wgrałem win 10 pro ale nie jestem za bardzo zachwycony laptop na yuotube tnie przy najnizszej jakosci HD jest wolny czy mozna jakiegos moda okrojonego wgrac zeby to jakos latało co polecacie ,dziekuje z gory za odpowiedz Cytuj
piosylant Opublikowano 5 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 Bez większego szukania masz tu obraz możliwości procesora umieszczonego w tym Lenovo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprzedaj, oddaj, wyrzuć... cokolwiek. Na tym sprzęcie nie uraczysz płynnego YT HD 1080. Żaden system lub jego modyfikacja nie zmieni tego. Cytuj
BartAcid Opublikowano 5 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 Broń boże wyrzucać, pójdziesz w koszty tylko. Najpierw otwórz okno, dopiero wyrzucaj. starcraft2fan lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi