FILAGOL Posted June 16 Report Posted June 16 Dzień Dobry Forumowicze Wczoraj pobrałem aplikację Rufus wersja 4.8.2253 Zauważyłem, że przy tworzeniu bootowalnego pendrive, czy to z Windows 10, czy Windows 11, aplikacja nie wyświetla okna z opcjami (czy chce się aby zakładać konto M$ omijanie wymagań Windows 11 itd) Rufus tworzy pendrive bez możliwości wyboru opcji, które się che wybrać Rufus wersja 4.7.2231 opcja w/w opcji jest dostępna ciekawe, dlaczego się to zmieniło w wersji 4.8.2253 ? Pozdrawiam Quote
stens Posted June 16 Report Posted June 16 21 minut temu, FILAGOL napisał(a): Wczoraj pobrałem aplikację Rufus wersja 4.8.2253 Jest już 4.9 Chciałem dodać rzut ekranu, ale wywala błędem (nie można dodać...) FILAGOL likes this Quote
Toolmaniac Posted June 16 Report Posted June 16 Jest już wersja 4.9 ( Bugfix Release ) która to chyba poprawia ( Fix unofficial Windows ISOs, with single index WIMs, not presenting the WUE dialog ) Quote
LAGUNA Posted June 16 Report Posted June 16 ja bym się tak nie spieszył z tymi numerami [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted June 17 Author Report Posted June 17 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts