Barboost84 Posted April 8 Report Posted April 8 Pytam się dlatego, że mam możliwość zwiększenia INTERNETU z 600 Mb/s na 2 Gb/s i czy moja płyta Główna nie będzie ograniczała przepustowości? w Google znalazłem takie iNFO! "Płyta główna może potencjalnie wpływać na prędkość pobierania . Jeśli masz dużą przepustowość, ale płyta główna nie jest w pełni zbudowana, aby ją obsłużyć, jej modernizacja może pomóc. Nie zawsze tak będzie, ponieważ większość płyt głównych jest zbudowana do obsługi prędkości gigabitowych." Niby to co jest Zaznaczone na Czerwono to określa Maksymalną przepustowość INTERNETU przez moją płytę? u mnie to wynosi 1Gb/s a chciałbym zmienić szybkość internetu z 600Mb/s na 2 Gb/s! to chyba moja płyta nie da rady tego ogarnąć? Nazwa mojej płyty Głównej to Gigabyte B450 AORUS PRO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Nieobecny Posted April 8 Report Posted April 8 Jak można być tak nieogarniętym? Używanie Google jednak chyba boli. 8 minut temu, Barboost84 napisał(a): Gigabyte B450 AORUS PRO + specyfikacja i jest wynik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyli wbudowana karta sieciowa LAN to 1Gb/s Oczywiście możesz sobie kupić i zamontować rozszerzenie w formie karty PCI-E x1 lub x4 o osiągach 2,5Gb/s lub 10Gb/s, ale to chyba przerasta przy braku obsługi Google. Sayidov likes this Quote
Kosa7 Posted April 8 Report Posted April 8 Tatuaż widzę jest ale mózgu brak przecież ci pisze 1gb/s Quote
Barboost84 Posted April 8 Author Report Posted April 8 1 godzinę temu, Nieobecny napisał(a): Jak można być tak nieogarniętym? Używanie Google jednak chyba boli. + specyfikacja i jest wynik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyli wbudowana karta sieciowa LAN to 1Gb/s Oczywiście możesz sobie kupić i zamontować rozszerzenie w formie karty PCI-E x1 lub x4 o osiągach 2,5Gb/s lub 10Gb/s, ale to chyba przerasta przy braku obsługi Google. Chciałem się tylko upewnić! 52 minuty temu, Kosa7 napisał(a): Tatuaż widzę jest ale mózgu brak przecież ci pisze 1gb/s Tobie widocznie BRAK! gdyż Pisze się jest Napisane! i komu tu Mózgu Brak! Quote
Kosa7 Posted April 8 Report Posted April 8 Ale czy jak napiszesz że ci pisze czy też jest napisane czy to zmieni kontekst odpowiedzi? Sayidov likes this Quote
Barboost84 Posted April 8 Author Report Posted April 8 6 minut temu, Kosa7 napisał(a): Ale czy jak napiszesz że ci pisze czy też jest napisane czy to zmieni kontekst odpowiedzi? dobra TROLLU Nara! Trolli sie nie Karmi! Quote
Kosa7 Posted April 8 Report Posted April 8 Nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie Podkreślasz a potem się głupio pytasz na trolla to się nadaje cały ten twój temat Quote
Recommended Posts