razrone34 Posted December 24, 2024 Report Posted December 24, 2024 Witam, chciałbym zainstalować ten motyw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam spachowany system UltraUXThemePatcher skopiowałem zawartość archiwumdo folderu "Themes", ale nie mogę go wybrać w opcjach. Byłbym wdzięczny za pomoc, Wesołych Świąt wszystkim! Quote
Napromieniowany Posted December 24, 2024 Report Posted December 24, 2024 7 godzin temu, razrone34 napisał(a): Witam, chciałbym zainstalować ten motyw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam spachowany system UltraUXThemePatcher skopiowałem zawartość archiwumdo folderu "Themes", ale nie mogę go wybrać w opcjach. Byłbym wdzięczny za pomoc, Wesołych Świąt wszystkim! Pobrać odpowiednią wersje kompatybilną z Windows 11: Windows 7 Eleven (1.1) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razrone34 Posted December 25, 2024 Author Report Posted December 25, 2024 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], a mógłbyś podpowiedzieć jak włączyć areo żeby to wyglądało jak autor pokazał na screenach? nie mniej jednaj już zaczynam sie czuć swojsko w tym systemie Quote
Napromieniowany Posted December 25, 2024 Report Posted December 25, 2024 Z takich narzędzi jedynie: System Transparenty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts