FILAGOL Posted September 9, 2024 Report Posted September 9, 2024 Witam Was Droga Ekipo Winclub.pl Nie wiedziałem pod jaki dział podpiąć temat więc wybrałem najbardziej neutralny jaki uznałem najbardziej za trafny tak więc: Dzisiaj w pracy, na przerwie śniadaniowej, koledzy rozmawiali kto co ostatnio ciekawego oglądał w TV i nie tylko (Filmy). Jeden z kolegów, powiedział, ze coś go wzięło na oglądanie Arniego w Terminatorze (Klasyka 1,2). Zapytał nas, jak sądzimy, jaki system operacyjny posiadał T-800 i kolejne Generacje i jakie posiadały specyfikacje ? Stwierdziliśmy iż na pewno nie jest Windows (Gdyż by się wykrzaczył i koniec pieśni Blue Screen itd). a co do specyfikacji to raczej nie CPU Intela bo by się przegrzał i dostał zwarcia. Lecz faktycznie, jest to ciekawe, jaki system "obsługuje" Arniego i jego konkurencję ? Temat ciekawy, i również związany z oprogramowaniem komputerowym Rozkina z przymrużeniem oka jak myślicie ? Pozdrawiam Serdecznie Quote
Recommended Posts