wojciechkrs Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Cześć, mam taki irytujący problem. Zawsze po ponownym uruchomieniu systemu kiedy zaczynam coś pisać z ALT+ jakaś litera pokazuje mi się znak trefl (club). Jak już się pojawi i go usunę to już więcej się nie pokazuje aż do ponownego uruchomienia. Klawiatura ustawiona na polski programisty. Zainstalowane sterowniki Nvidia, Xonar unified, myszy pulsar. Klawiatura cooler master MK750 (bez sterowników). W załączniku jeszcze aplikacje jakie używam przy starcie. Co może to powodować? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Alt + 5 = ♣ (trefl) Cytuj
wojciechkrs Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Nie wciskam ALT + 5, a mi to się pojawia. Nie chce mieć tego trefla, a zawsze raz się pojawia jak używam ALT+ litera. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Sam z siebie się nie pojawił. Włącz jeszcze raz alt+5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi