ZydZydZyd Posted August 29 Report Share Posted August 29 Problem występuje ciągle na pulpicie przy ruszaniu myszką zużycie wzrasta do nawet 40%, w grach np. league of legends przy ruszaniu ze stałych 100fps spada nawet do 1 fps przy szybkim ruchu. Zmieniałem już pooling rate myszki jak pisali na innych forach ale nic nie pomogło sterowniki karty graficznej są najnowsze. Mam jedno podejrzenie że może to byc też wina systemu bo jest to windows zmodowany z off defenderem aktualizacje systemu tak samo nic nie zmieniły moja specyfikacja: Ryzen 5 2400g Rx 590 8gb 16 gb ram 2400mhz ssd 512gb windows 10 off defender Kiedyś miałem podobny problem lecz już jego rozwiązanie mi nie pomaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiara Posted August 29 Report Share Posted August 29 Jeżeli masz zmodyfikowany windows, to w pierwszej kolejności zrób backup obecnego i zainstaluj czystą wersje windows 10 od microsoftu i tam sprawdź. A zasilacz jaki posiadasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted August 29 Report Share Posted August 29 Tak z głupia frank sprawdź na innej myszce. To jest przewodowa bezprzewodowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZydZydZyd Posted August 29 Author Report Share Posted August 29 3 godziny temu, Kosiara napisał(a): Jeżeli masz zmodyfikowany windows, to w pierwszej kolejności zrób backup obecnego i zainstaluj czystą wersje windows 10 od microsoftu i tam sprawdź. A zasilacz jaki posiadasz? zasilacz jest to 550w bodajże be quiet który już ma pare lat za chwile zrobie format komputera i zainstaluje czystego windowsa bo i tak mam dopiero komputer może 3 dni po formacie więc wiele mi to nie zmieni. 41 minut temu, LAGUNA napisał(a): Tak z głupia frank sprawdź na innej myszce. To jest przewodowa bezprzewodowa. Myszka przewodowa Endorfy Lix, może znajdę jakąś starą myszkę w domu i ją sprawdzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts