Kliklak Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 Witam, Dziś córka oglądała filmy na moim laptopie służbowym po czym zasiadłem ja do pracy i okazało się że mam jakiś błąd poczty i nie potrafie jej uruchomić ani jako administrator ani jako użytkownik dostaje co chwilę takowy komunikat jak na zrzucie co może być przyczyna i jak go naprawić. Dodam że jestem zielony w tych sprawach . Za każdą sugestie i pomoc dziękuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 Wywal w Panelu Sterowania "Microsoft Edge WebView2" i spróbuj ponownie zainstalować : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kliklak likes this Quote
Kliklak Posted August 28, 2024 Author Report Posted August 28, 2024 12 minut temu, TheStraight napisał(a): Wywal w Panelu Sterowania "Microsoft Edge WebView2" i spróbuj ponownie zainstalować : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki sliczne pomogło Quote
Recommended Posts