wkl3sly Posted August 9 Report Share Posted August 9 Witam, jestem w posiadaniu karty graficznej NVIDIA GeForce GTX 1050 3gb mobile. Długo już nie aktualizowałem do niej sterowników. Gdy to zrobiłem to wszystko było dobrze dopóki nie uruchomiłem dzień później laptopa. Włączyłem go, ekran przez chwilę migał i potem był cały czas czarny. Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie sterownik i nic. Potem zresetowałem ustawienia wyświetlacza za pomocą skrótu klawiszowego, niestety też nie pomogło. Czy mógłby ktoś mi z tym pomóc? Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiara Posted August 9 Report Share Posted August 9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zastosuj się do porad z czarnego lub pustego ekranu, następnie gdy już odpalisz tryb awaryjny użyj tego narzędzia, które ściągniesz na innym komputerze.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Później zainstaluj sobie starsze sterowniki już normalnie pod windowsem. Np te.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Używam ich co prawda na 3060ti w pc, ale nie sprawiają kłopotów. Nie wiem jaki masz system, więc sterowniki nvidia ci podesłałem pod 10 i twój konkretny układ grafiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkl3sly Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 Już problem rozwiązany. Tutaj musiałem zainstalować starszy sterownik 528.02 i działało bez problemu. Dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts