dymidaboss Posted July 28, 2024 Report Posted July 28, 2024 Witam. Czy ktoś z ktoś z forumowiczów zintegruje mi sterowniki USB 3.0 oraz NVMe do czystej instalki Windows 7? pl_windows_7_professional_with_sp1_x64_dvd_u_676944 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam serdecznie. Quote
Adiwin&& Posted July 28, 2024 Report Posted July 28, 2024 moge ci dac moje gotowe iso ze wszystkim pod amd, dzis robilem Łap, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (nawet sterowniki od grafik amd sa), audio od msi b450 też wrzucone bo chciałem mieć wypasa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
dymidaboss Posted July 28, 2024 Author Report Posted July 28, 2024 Chciałbym odpalić na Lenovo ThinkCentre z CORE i3 7th Gen. Zależy mi na czystym systemie tylko z USB 3.0. Niestety nie mam możliwości stworzenia ISO. Quote
Adiwin&& Posted July 28, 2024 Report Posted July 28, 2024 18 minutes ago, dymidaboss said: Chciałbym odpalić na Lenovo ThinkCentre z CORE i3 7th Gen. Zależy mi na czystym systemie tylko z USB 3.0. Niestety nie mam możliwości stworzenia ISO. updatepack 7r2 sam ci doda, moje ma generic usb3.0 wiec ci tez wykryje spokojnie.... Te backportowane sterowniki dzialaja z kazdym praktycznie kontrolerem na rynku tych rzeczy co nie masz nie wgra ci do systemu i tyle albo wgra ale nie bedzie uzywac, moze jedynie system lekko wiecej na dysku zajac Quote
Recommended Posts