glokk40spaz Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 Thinkpad X270 I5 6300U 8GB RAM 128GB SSD Głównie używany do prostego edytowania wideo oraz grania w starsze gry typu: (stare wersje minecrafta, half life, openttd, nfs mw, jakies emulatory etc.) Zależy mi na małym zużyciu procesora i ramu. Myślałem nad jakimś modem windowsa 10 z wersji 22h2 i niżej. Quote
wbak1102 Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 Ewentualne pobieranie tylko z Google Drive . Quote
starcraft2fan Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 6 godzin temu, glokk40spaz napisał(a): Thinkpad X270 I5 6300U 8GB RAM 128GB SSD Głównie używany do prostego edytowania wideo oraz grania w starsze gry typu: (stare wersje minecrafta, half life, openttd, nfs mw, jakies emulatory etc.) Zależy mi na małym zużyciu procesora i ramu. Myślałem nad jakimś modem windowsa 10 z wersji 22h2 i niżej. Windows 10 to ten: Z nowszych, ten: Oba bazują na modyfikacji tego samego sprawdzonego autora. Wczytaj się w poradnik jak zooptymalizować system po starcie, bardzo fajne wyniki i ogólny boost do wydajności można uzyskać. Quote
glokk40spaz Posted June 30, 2024 Author Report Posted June 30, 2024 12 godzin temu, starcraft2fan napisał(a): Windows 10 to ten: Z nowszych, ten: Oba bazują na modyfikacji tego samego sprawdzonego autora. Wczytaj się w poradnik jak zooptymalizować system po starcie, bardzo fajne wyniki i ogólny boost do wydajności można uzyskać. Jest jakiś inny mod win10 oprócz tego? Miałem go już na komputerze i wraz z tym miałem lekki problemy z instalacją niektórych rzeczy typu: libre office, jakieś wtyczki vst i chyba jakiegoś sklepu z grami ale dokładnie nie pamiętam jakiego. Quote
starcraft2fan Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 4 minuty temu, glokk40spaz napisał(a): Jest jakiś inny mod win10 oprócz tego? Miałem go już na komputerze i wraz z tym miałem lekki problemy z instalacją niektórych rzeczy typu: libre office, jakieś wtyczki vst i chyba jakiegoś sklepu z grami ale dokładnie nie pamiętam jakiego. instalacja czystego i skorzystanie z tych skryptów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ewentualnie, ten też się dobrze sprawował: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts