Kierzek Posted May 12, 2024 Report Posted May 12, 2024 Witam wszystkich szukam win 10 do swojego starego laptopa z gtx 1070 jaka wersja będzie najlepsza pod ten model zmodowan czy czysty co polecacie jestem zielony w tych sprawach czasami gram w gry starsze tytuły nic po za tym Quote
zdzisiek24 Posted May 12, 2024 Report Posted May 12, 2024 Sprzęt spoko więc nie baw się w mody. Każdy robiony na "widzi mi się" autora. Stawiaj full wypas i sam podpicuj wedle potrzeb i uznania. Narzędzia do optymalizacji znajdziesz w necie lub u nas na forum. Próbuj do woli a gdy się spie...... cóż, bez ryzyka nie ma zabawy. LAGUNA and Kierzek like this Quote
Kierzek Posted May 12, 2024 Author Report Posted May 12, 2024 6 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Sprzęt spoko więc nie baw się w mody. Każdy robiony na "widzi mi się" autora. Stawiaj full wypas i sam podpicuj wedle potrzeb i uznania. Narzędzia do optymalizacji znajdziesz w necie lub u nas na forum. Próbuj do woli a gdy się spie...... cóż, bez ryzyka nie ma zabawy. A o jakich narzędziach do optymalizacji win10 byś polecała by ulepszyć orginalny system Quote
zdzisiek24 Posted May 12, 2024 Report Posted May 12, 2024 Jest tego mnóstwo - dla mniej i bardziej zaawansowanych. Najbardziej znane Dism++, O&0ShutUp10, Windows10Debloater, WPD, Winaero Tweaker, Wintoys i masa innych. LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted May 13, 2024 Report Posted May 13, 2024 Optymalizator systemu Windows — 10 najbardziej przydatnych narzędzi w 2024 r [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] P.S. tylko przy Dysku SSD nie rób defragmentacji Quote
Nieobecny Posted May 13, 2024 Report Posted May 13, 2024 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): tylko przy Dysku SSD nie rób defragmentacji Nie da się. Win 10 wykrywa SSD i przeprowadza optymalizację zamiast defragmentacji. LAGUNA likes this Quote
Recommended Posts