PiotrN72 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Witam Zainstalowałem Visio 2013 na nowym laptopie. Visio zakupione z Microsoft Hup. Przez internet nie chce się aktywować. Twierdzi że przekroczona liczba instalacji. Aktywacja telefoniczna już nie wspierana. Napisałem do Microsoft i czekam na odpowiedź. Co doradzicie w tej sytuacji? Cytuj
userek123 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Aktywator KMS lub zakup kolejnej licencji. Proste. Wszystko zależy od Ciebie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
PiotrN72 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 2 godziny temu, userek123 napisał(a): Aktywator KMS lub zakup kolejnej licencji. Proste. Wszystko zależy od Ciebie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję za pomoc userek123 - dziś sprawę udało się załatwić telefonicznie, mimo że produkt nie jest wspierany. Z konsultantem dokonałem aktywacji. Aktywator zostawię na "czarną godzinę" Tak na marginesie - tego typu aktywatory nie są zagrożeniem dla komputera, danych, itp.? Cytuj
userek123 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Oczywiście że ten aktywator nie jest zagrożeniem dla komputera. Z reguły spora większość jest nieszkodliwa. Po pierwsze - jest to skrypt cmd który możesz sam podejrzeć choćby w notatniku. Ma on w (dużym uproszczeniu) za zadanie połaczyć się serwerem KMS i dokonać aktywacji. Po drugie - skrypt ten pochodzi z github a to jest raczej zaufane miejsce. No i po trzecie - sam go używałem jak i mnóstwo innych użytkowników na świecie. Nie miałem z nim problemów oraz nigdy nie słyszałem aby ktoś inny się skarżył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi