Guest Posted March 10, 2024 Report Posted March 10, 2024 Skrypt mojego autorstwa na podstawowe czyszczenie systemu przed odpaleniem gry Co robi? -Zamyka Dysk Google, Rainmeter, Lightshot, Spacedesk, XAAMP, Veyon, Chrome, Messenger, Calkulator, Visual Studio Code, TeamViever, Menedżer Zadań -Restartuje Explorator Plików -Usuwa wszystkie pliki w folderze Zrzuty na pulpicie których nazwa zaczyna się od Screenshot_ a rozszrzenie to jpg lub png -Usuwa pliki tymczasowe -Opróżnia kosz na dysku C i E -Można łatwo rozszerzyć ten skrypt żeby zamykał więcej programów/sprzątał w innych miejscach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Bartek1608 Posted March 11, 2024 Report Posted March 11, 2024 Cześć czyli to jest coś jak u sromotnika?? Quote
Guest Posted March 12, 2024 Report Posted March 12, 2024 W dniu 11.03.2024 o 09:15, Bartek1608 napisał(a): Cześć czyli to jest coś jak u sromotnika?? Pisałem to pod siebie a przy okazji udustępniłem dla innych na forum, nie wykluczam że ktoś napisał coś podobnego Quote
C9S Posted March 12, 2024 Report Posted March 12, 2024 jak to ma coś dać trzeba by zrobić żeby skrypt zamykał zbędne usługi podczas grania i wodotryski graficzne w systemie Quote
Guest Posted March 12, 2024 Report Posted March 12, 2024 5 godzin temu, C9S napisał(a): jak to ma coś dać trzeba by zrobić żeby skrypt zamykał zbędne usługi podczas grania i wodotryski graficzne w systemie To jest skrypt na moje potrzeby, zawsze możesz napisać własny, nie zmuszam nikogo do korzystania z niego Quote
Recommended Posts