MrZoob1985 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 Witam, Zacznę od tego że nie wiedziałem w którym temacie napisać z góry przepraszam jak coś i proszę o przeniesienie postu. Chodzi o to że młodszy brat załozył sobie hasło do laptopa i teraz nie może sobie przypomnieć , wątpie aby już sobie przypomniał , Czy jest może jakiś program czy coś co pomoze przypomnieć te haslo lub zmienic? System to Windows 7 modifykowany od was, z góry dzięki za pomysły i pomoc. Cytuj
ewabem5 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 o ile pamięć mnie nie myli to hirensem można wykasować hasło Cytuj
MrZoob1985 Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 ojej , dość skomplikowany chyba to program , a coś łatwiejszego? Aby usunąć lub zrestartować? Szukam juz 3 dzień i nie mogę ogarnąć;/ Cytuj
MrZoob1985 Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 Ale wygasł ten 1 link ISO w posccie , ten drugi działa a to jest sam ? zbootuje rufusem ten rar? Dzięki wielkie za pomoc udało sie tym programem . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Szacunek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi