Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ! , jak już wspomniałem we wcześniejszym temacie musiałem założyć konto bo mi email z przypomnieniem hasła nie przychodził .

Mianowicie mam laptopa którego używam do diagnostyki , kodowań , programowań samochodów osobowych , laptop to HP Elitebook 8570p (moim zdaniem niezawodny póki co)

Potrzebuje system (najlepiej windows 10-11) , nie potrzebuję na nim zbędnego syfu typu : xbox , defender , cortana i takie tam , mam dysk SSD 1TB i na nim chcę zainstalować świeży system bo na drugim dysku mam Win7 . (Niektóre aplikacje któych używam już Win7 nie wspierają)

Jest tyle kompilacji systemów i modyfikacji tutaj, że nie wiem sam co wybrać :) 

Dzięki ! Pozdrawiam - PelsonBMW

Opublikowano
W dniu 21.02.2024 o 22:35, Widzior napisał(a):

Ja bym instalował LTSC. Tu masz system admina, póki co nowsza wersja 2021 jest zbugowana, poza tym pewnie ten lżejszy na twój sprzęt -

Niestety nie możemy wyświetlić tej zawartości, ponieważ nie masz do niej uprawnień....

Opublikowano
48 minut temu, Pelsonmx napisał(a):

Niestety nie możemy wyświetlić tej zawartości, ponieważ nie masz do niej uprawnień.

Tu teraz jest, coś MrT chyba porządkował. Ten pewniak albo najnowszy testowy z postu wyżej:

Opublikowano

Powitać.
Nie chcę zaśmiecać forum nowym tematem. Więc piszę pod obecnym...
Szukam do garażowego lapa Win 7 takiego który już nie posiada Defender'a... (miałem taką windę na innym laptopie, lecz go pożyczyłem, no i... diabli wzięli🤨, najgorsze że nie pamiętam gdzie tamten pobrałem🙄) obecnie posiadam postawionego XPka na HPku Pavilion DV 6700  tylko że zrywa mi połączenie przez bluta, przeglądanie stron internetowych bywa wybitnie uciążliwe. Oraz to że niektóre programy wymagają nowszego systemu. 

Opublikowano
57 minut temu, Rool napisał(a):

Powitać.
Nie chcę zaśmiecać forum nowym tematem. Więc piszę pod obecnym...
Szukam do garażowego lapa Win 7 takiego który już nie posiada Defender'a... (miałem taką windę na innym laptopie, lecz go pożyczyłem, no i... diabli wzięli🤨, najgorsze że nie pamiętam gdzie tamten pobrałem🙄) obecnie posiadam postawionego XPka na HPku Pavilion DV 6700  tylko że zrywa mi połączenie przez bluta, przeglądanie stron internetowych bywa wybitnie uciążliwe. Oraz to że niektóre programy wymagają nowszego systemu. 

Co ci ten defender przeszkadza wyłącz go po prostu 

zainstaluj czyściocha od NIKKA 

lub JG7 od sromotnika