serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Witam. Panowie potrzebuję sterowników do grafiki, sprzęt Stary Acer Aspire 5100. Szukałem ale nic nie pasuje. Cytuj
Ryzenek Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Easy Driver Pack 7.22.0912.2 ISO [Eng] (x86/x64) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Nie ma to wirusów itp ? Cytuj
Ryzenek Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Nie ma wirusów, testowałem na kilku laptopach starych i bardzo dużo rozpoznaje sterowniki Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 A może tak. Co to za grafika - model i jaki system? Ściąganie gigabajtów dla jednego sterownika to patologia. Ps A jeśli jesteś już takim desperatem to SDI ... wybierasz Lite, tylko indeksy i grafika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ewabem5 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 2 minuty temu, zdzisiek24 napisał(a): Co to za grafika - model i jaki system? to Ty nie wiesz? masz wiedzieć a jak nie to abrakadabra..... co on tam ma - i już pokaże CI Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Os 7mka, grafa Ati nie mam teraz modelu. A program Driver Booster , co myślicie o nim ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Próbuj ... popularny i u nas za darmochę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Tylko martwi mnie że te programy to syf itd ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Liczyłeś, że ktoś Ci poda jak śniadanko do łóżeczka? Skoro nie potrafisz, nie wybrzydzaj. Arku3 lubi to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Jeśli szukasz sterownika do laptopa Acer 5100 Aspire, możesz go pobrać ze strony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Oto kroki, które musisz wykonać: Wprowadź numer seryjny, SNID lub numer modelu swojego laptopa. Możesz znaleźć te informacje na naklejce na spodzie laptopa lub użyć narzędzia do wykrywania numerów seryjnych (tylko systemy operacyjne Windows). Wybierz swój system operacyjny. Wybierz kategorię Sterownik i znajdź sterownik, który chcesz pobrać. Kliknij na link pobierania i zapisz plik w folderze Pobrane. Uruchom plik instalacyjny i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby zainstalować sterownik. Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Sterowniki są na stronie Acer, ale do visty/xp. Cytuj
Ryzenek Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 U mnie zawsze pomogło Easy Driver Pack ma wszystko co potrzeba Cytuj
Widzior Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 SDI nieee, Driver Booster nieee, wszystko syf, ale modelu karty czy jej ID to nie poznamy. Do piekła z takimi tematami, po wuj to śmieci na forum, poza tym w jakim to jest dziale? Linux? No kuwa. Jakoś ja wszystkie swoje laptopowe złomy C2D leciałem na łatwiznę z Driver Boostera i chodzą do dziś. Arku3 lubi to Cytuj
C9S Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Godzinę temu, serwkomp napisał(a): Sterowniki są na stronie Acer, ale do visty/xp. postaw od visty jak nie ma albo po identyfikatorze sprzetu poszukaj Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Tym mikroukłady Ati Atombios. Ati mobility Radeon x1300 (m52) Takie coś mam. Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 29 minut temu, serwkomp napisał(a): Tym mikroukłady Ati Atombios. Ati mobility Radeon x1300 (m52) Takie coś mam. Szukam i nic z tego , na stronie acera nie ma tego modelu. Po numerze seryjnym i snid nic nie znalazł. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Więcej nie dam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (wybierz - pobieranie sterowników) Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Działa, pobrałem sam sterownik, ok super, ale nie ma jakieś czegoś szkodliwego , wirusy itp ? Z tego acera będę łączył się z serwerem, nie chciałbym żeby coś się popsuło. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Z tym to już raczej do lekarza. Jak to Twoja paranoja to jest wiele suplementów w necie ... myślę o jakichś skanerach online. Ale pewny nie będziesz nigdy. Pogódź się z tym albo sfiksujesz. Arku3 lubi to Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 No dobra, ostatnie pytanie, lepiej dać do tego Acera windę xp ze sterownikami od producenta , czy pakować 7mke z tym sterownikiem co wyżej. Może i mam paranoje, ale nie chce żeby coś się popsuło. Cytuj
serwkomp Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Panowie to mogę spać spokojnie ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 No pewnie. Tylko zamknij drzwi i wyłącz kompa. Dobranoc Cytuj
Widzior Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 2 godziny temu, serwkomp napisał(a): Może i mam paranoje, ale nie chce żeby coś się popsuło. w sprzęcie wartym dniówkę pracy. Wyłącz internet i masz po problemie. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2024 Na stronie AMD oficjalny sterownik, a Wy szukacie dziwnych rozwiązań: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie ma do Win 7, ale ten od Visty będzie działał na 100%. Cytuj
ewabem5 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2024 czy WY nie widzicie, że dziecko wpuszcza Was w maliny? Cytuj
serwkomp Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Sterowniki do visty instalują się , ale w menedzerze urządzeń karta graficzna jest standardowa. Ta Catalog Update Microsoft jest pewna ? To jest strona Microsoftu, i czy są to sterowniki oryginalne czy modyfikowane ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 2 godziny temu, serwkomp napisał(a): Ta Catalog Update Microsoft jest pewna ? To jest strona Microsoftu, i czy są to sterowniki oryginalne czy modyfikowane ? Zamiast zadawać durne pytania lepiej ruszyć głową i sprawdzić. Wnioski płyną jednoznaczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi