krzysieks Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam.Mam zainstalowany Win Eight One - Spring Project 2015 [Full i Lite].8.1 Full.Za parę dni będę go aktualizował do win10.System ma już kilka miesięcy ale nadal chodzi dość dobrze.Moje pytanie, jak przygotować obecny windows do aktualizacji, co wyczyścić a co odinstalować(np.StartIsBack+).Trochę obawiam się że po aktualizacji wyjdzie jakiś zamulacz a nie system do grania. Cytuj
VACek Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Masz pirata więc będziesz mógł normalnie z ISO z formatem zainstalować w10 Cytuj
krzysieks Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Nie mam pirata:).System mam normalnie aktywowany kluczem.I oczywiście jest ikonka że zarezerwowałem aktualizację. Cytuj
VACek Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Aha no to poczytaj tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi