Dejwidowski2 Posted November 18 Report Share Posted November 18 Witam mam problem z =starszym troche telefonem a tym problemem jest to że jak wgrywałem twrp to pomyliłem pliki i zamiat dać na ten tel to dałem na inny troche nowszy i pum error fail i telefon sie nie włancza prosze o pomoc i szybką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 18 Report Share Posted November 18 11 minutes ago, Dejwidowski2 said: Witam mam problem z =starszym troche telefonem a tym problemem jest to że jak wgrywałem twrp to pomyliłem pliki i zamiat dać na ten tel to dałem na inny troche nowszy i pum error fail i telefon sie nie włancza prosze o pomoc i szybką Jak pojawi ci się cokolwiek to jedynym ratunkiem jest pobranie całego obrazu chcociażby z SamMobile i flashowanie go przez Download Mode Odinem. Jeśli nie masz żadnej reakcji to będzie hard brick i musisz go ratować z trybu QCOM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejwidowski2 Posted November 18 Author Report Share Posted November 18 nic totalnie nic ani download ani recovery pomożewzs z tym trybem qcom nic totalnie nic ani download ani recovery jak robić te qcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 18 Report Share Posted November 18 Możesz go włączyć czy zrobić cokolwiek. Masz jakieś wykrycie przez menedżer urządzeń? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejwidowski2 Posted November 19 Author Report Share Posted November 19 10 godzin temu, TheStraight napisał(a): Możesz go włączyć czy zrobić cokolwiek. Masz jakieś wykrycie przez menedżer urządzeń? nie nie ma nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 19 Report Share Posted November 19 Skoro nie masz nic to raczej możesz pożegnać się z płytą główną. Bez wykrycia go jako qcom loader nie ma możliwości go odbrickowac w warunkach domowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejwidowski2 Posted November 19 Author Report Share Posted November 19 3 godziny temu, TheStraight napisał(a): Skoro nie masz nic to raczej możesz pożegnać się z płytą główną. Bez wykrycia go jako qcom loader nie ma możliwości go odbrickowac w warunkach domowych oooo to szkoda bo to bardzo nostalgiczny telefon dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejwidowski2 Posted November 19 Author Report Share Posted November 19 4 godziny temu, TheStraight napisał(a): Skoro nie masz nic to raczej możesz pożegnać się z płytą główną. Bez wykrycia go jako qcom loader nie ma możliwości go odbrickowac w warunkach domowych ej a gdzie pobrać te qcom loader Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 19 Report Share Posted November 19 Nigdzie. To tryb w który przełącza się zbrickowany telefon samoczynnie. Nie rozumiem tylko po co zaczynać grzebać w telefonie jak nie jest się pewnym co do czego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts