mathewgod Posted November 11 Report Share Posted November 11 Siemanko posiadam CPU - i3 10100f GPU - RX6600 16gb RAM 2666mhz Czy jest sens brania modowanego systemu? czy postawić na 10/11 od microsoftu Komputer do gier więc zależy mi na jak największej wydajności w grach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted November 11 Report Share Posted November 11 To nie komp do gier zapomnij,chyba że jakiś stare gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomOlej Posted November 11 Report Share Posted November 11 Godzinę temu, wbak1102 napisał(a): To nie komp do gier zapomnij,chyba że jakiś stare gry. Przecież to dobrze dobrany zestaw za niewielkie pieniądze, i3 10 generacji idealnie pasuje do rx6600. W 1080p można spokojnie grać w większość współczesnych tytułów na ustawieniach wysokich. A co do samego systemu to osobiście nie polecam kombinować, instaluj win10/11 według uznania. Modowany system nie zrobi dużej różnicy w grach z takim sprzętem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted November 11 Report Share Posted November 11 2 godziny temu, wbak1102 napisał(a): To nie komp do gier zapomnij,chyba że jakiś stare gry. Co to za cygańskie brednie?? 47 minut temu, TomOlej napisał(a): A co do samego systemu to osobiście nie polecam kombinować, instaluj win10/11 według uznania. Modowany system nie zrobi dużej różnicy w grach z takim sprzętem. Otóż to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewgod Posted November 11 Author Report Share Posted November 11 2 godziny temu, TomOlej napisał(a): Przecież to dobrze dobrany zestaw za niewielkie pieniądze, i3 10 generacji idealnie pasuje do rx6600. W 1080p można spokojnie grać w większość współczesnych tytułów na ustawieniach wysokich. A co do samego systemu to osobiście nie polecam kombinować, instaluj win10/11 według uznania. Modowany system nie zrobi dużej różnicy w grach z takim sprzętem. A między 10 a 11 jest duża różnica w wydajności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted November 11 Report Share Posted November 11 To życzę szczęścia na tym sprzęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted November 11 Report Share Posted November 11 50 minut temu, wbak1102 napisał(a): To życzę szczęścia na tym sprzęcie. No tak bo do grania musi być i9 i 4090 ja mam słabszą grafike i gry lecą na FHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 11 Report Share Posted November 11 1 hour ago, wbak1102 said: To życzę szczęścia na tym sprzęcie. Ty no bez jaj, ja też uważam że niektóre sprzęty są za słabe ale RX6600 obecnie do FHD da radę odpalić wszystkie gry. Nie każdy musi mieć w c"Jestem Idiotą" siana albo nie każdemu chce się oszczędzać kasę na komputer. Zluzuj gacie wariacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomOlej Posted November 11 Report Share Posted November 11 10 godzin temu, mathewgod napisał(a): A między 10 a 11 jest duża różnica w wydajności? nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts