onofft Posted October 25, 2023 Report Posted October 25, 2023 Witam , mam taki problem ,że obraz bardzo się przybliżył i nie można normalnie użytkować tego laptopa. Lupa nie jest uruchomiona . Co to może być ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Napromieniowany Posted October 25, 2023 Report Posted October 25, 2023 Pierwsza rzecz jaka przyszła mi na myśl to rozdzielczość , ale bardziej to ustawienie pasuję pod "Lupe" choć skala to kolejna opcja , którą sprawdziłbym. Quote
onofft Posted October 25, 2023 Author Report Posted October 25, 2023 Dziękuję za odpowiedź . Właśnie w tym problem ,że nie mogę pozmieniać rozdzielczości skali itd, bo okno w którym można coś zrobić jest zbyt małe . Quote
Napromieniowany Posted October 25, 2023 Report Posted October 25, 2023 Tutaj masz skróty klawiszowe (przeróżne) do zmiany skali: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
onofft Posted October 26, 2023 Author Report Posted October 26, 2023 Sprawdzałem właśnie i one nie działają , bo to na chromebooka , a tu system to Windows 11. Quote
drimer98 Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Uruchomienie w trybie awaryjnym próbowałeś? Quote
stens Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Na screnie jest ikona "wyłączenia kompa" Przytrzymaj klawisz shift i kliknij na ikonę "wył" wybierz "uruchom ponownie" no i system będzie się starał uruchomić w "trybie awaryjnym" Ustaw rozdzielczość. Quote
onofft Posted October 26, 2023 Author Report Posted October 26, 2023 Dzięki panowie za odpowiedzi ,z trybem awaryjnym nie próbowałem . Quote
Recommended Posts