TURBOT Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 Jaką polecacie klawiaturę do 100zl max mogą być też tańsze. Zależy mi na podświetleniu. Nie wiem czy wybrać też przewodowa , bezprzewodowa, Mechaniczna czy membranową Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 W media [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TURBOT Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 Klawiatura już może być w dowolnym sklepie Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 1 godzinę temu, TURBOT napisał(a): Klawiatura już może być w dowolnym sklepie To może warto też zerknąć tutaj,czasem fajny zestaw można upolować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TURBOT Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 Upolowałem , trochę przekroczyło ale jest z myszką [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na dzień dzisiejszy 149zl klawiatura+myszka LAGUNA lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ciekawa propozycja Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 Co prawda już autor kupił, ale podam jeszcze takie Mnie się te AOC podobają [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi