Kojakdarek Posted August 25, 2023 Report Posted August 25, 2023 Mam kamerę Fishspy do wody,żeby się z nią połączyć potrzebuje nazywy ssid, a nie mogę go znaleźć, byl na pudełku od kamery. Kamera wysyła sygnał WiFi ukrytej otwartej sieci. Więc muszę odzyskać ten ssid. Początek pamiętam Fishspy-i następnie 3 cyfry których nie pamiętam. W instrukcji pisze ze można podłączyć do pc i pokaże się jako dysk wymienny z nazwą , niestety nie pokazuje się. Sprawdzałam na win 10 i XP. Są jakieś inne sposoby żeby zobaczyć ta nazwę ukrytej sieci? Pozdrawiam Quote
Guest Posted August 28, 2023 Report Posted August 28, 2023 W dniu 25.08.2023 o 22:39, Kojakdarek napisał(a): Mam kamerę Fishspy do wody,żeby się z nią połączyć potrzebuje nazywy ssid, a nie mogę go znaleźć, byl na pudełku od kamery. Kamera wysyła sygnał WiFi ukrytej otwartej sieci. Więc muszę odzyskać ten ssid. Początek pamiętam Fishspy-i następnie 3 cyfry których nie pamiętam. W instrukcji pisze ze można podłączyć do pc i pokaże się jako dysk wymienny z nazwą , niestety nie pokazuje się. Sprawdzałam na win 10 i XP. Są jakieś inne sposoby żeby zobaczyć ta nazwę ukrytej sieci? Pozdrawiam Można zobaczyć tylko adres fizyczny (MAC) takiej sieci. Jeśli już się łączyłeś z tą kamerką na danym komputerze to wpisując w cmd "netsh wlan show profiles", możesz zobaczyć nazwy sieci z jakimi się łączyłeś. Quote
Recommended Posts