dovveo Posted July 3 Report Share Posted July 3 Witam. Chciałbym zainstalować Windowsa 11 na czysto na poniższej konfiguracji Intel Core i5-8400 NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Gigabyte H310M S2H (rev. 1.1) 16 GB RAM dysk SSD 120 GB dysk HDD 500 GB Czy na tym sprzęcie w ogóle pójdzie Windows 11 i będzie w miarę używalny? Jeśli tak, to poproszę o linki do najnowszych sterowników dla tej konfiguracji pod Windowsa 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof80 Posted July 4 Report Share Posted July 4 Ja mam 11 na procku Xeon x3470 i działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszekx Posted July 4 Report Share Posted July 4 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyste lenistwo bison616 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 5 Author Report Share Posted July 5 W dniu 4.07.2023 o 08:21, tomaszekx napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyste lenistwo Byku, ale ja to znam. Pytam, czy są nowsze stery niż na stronie producenta płyty głównej xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted July 5 Report Share Posted July 5 @dovveo Ten program ci znajdzie i zainstaluje najnowsze stery, pobierz najnowszą wersje portable >> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 5 Author Report Share Posted July 5 Boję się trochę używać automatu. To sprawdzony program? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted July 5 Report Share Posted July 5 Jak mi nie zależy lub się spieszę, wspomagam się SDI ale jak chcę się przyłożyć szukam zawsze tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 9 Author Report Share Posted July 9 Podziękował. Załączyłem PC Health Check i niby PC spełnia wszystkie wymagania, ale Win 11 nie jest jeszcze dostępny na ten komputer. Czyli jeszcze poczekać? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiwin&& Posted July 9 Report Share Posted July 9 nie trzeba nic czekać, instaluj skoro chcesz win11 na czysto i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 9 Author Report Share Posted July 9 Dzięki. Można od razu na czysto? Co z kluczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted July 9 Report Share Posted July 9 49 minut temu, dovveo napisał(a): Dzięki. Można od razu na czysto? Co z kluczem? Można, klucz wpisujesz podczas instalacji. Sterowniki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 9 Author Report Share Posted July 9 Lepiej zainstalować stery ze strony Gigabyte'a czy poszukać nowszych, np. na station-drivers właśnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzenek Posted July 9 Report Share Posted July 9 Godzinę temu, dovveo napisał(a): Lepiej zainstalować stery ze strony Gigabyte'a czy poszukać nowszych, np. na station-drivers właśnie? Ze strony Gigabejta masz pewniaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovveo Posted July 13 Author Report Share Posted July 13 Co z Intel Rapid Storage Technology? Też instalować? W internecie natrafiłem na różne opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts