FILAGOL Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Siema Forumowicze mam następujący problem a mianowicie posiadam drukarkę HP LaserJet Pro MFP M28a (oryginalny toner) zainstalowałem sterowniki ze strony producenta: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Info o OS: Wersja Windows 11 Pro Wersja 22H2 Zainstalowano dnia 20.04.2023 Kompilacja systemu operacyjnego 22621.1631 Możliwości Windows Feature Experience Pack 1000.22641.1000.0 wszystko fajnie do momentu gdy Windows 11 wykrywa sterowniki do w/w drukarki i non stop ten sterownik mi wisi w WU jak się tego pozbyć aby Windows 11 ( w Windows 10 także występuje ten sam problem se serownikiem do tej drukarki) nie instalował tego sterownika załączam zrzut ekranu z WU wykonałem kroki podane w poradniku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie pomogło sterownik do drukarki nadal się wyświetla w WU przez co system nie pokazuje mi np ze są inne aktualizacje do Windows Bardzo proszę o pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rrroberto Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Spróbuj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wushowhide to program firmy Microsoft, który umożliwia pokazywanie lub ukrywanie aktualizacji systemu Windows. Dzięki temu programowi będziesz mieć możliwość ukrycia aktualizacji, co oznacza, że system Windows nie będzie ich pobierał i instalował. Ma również opcję wyświetlania ukrytych aktualizacji, które system Windows zastosuje automatycznie. FILAGOL i starcraft2fan lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi