Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Forumowicze

mam następujący problem a mianowicie

posiadam drukarkę HP LaserJet Pro MFP M28a (oryginalny toner)

zainstalowałem sterowniki ze strony producenta: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Info o OS:

Wersja    Windows 11 Pro
Wersja    22H2
Zainstalowano dnia    ‎20.‎04.‎2023
Kompilacja systemu operacyjnego    22621.1631
Możliwości    Windows Feature Experience Pack 1000.22641.1000.0

wszystko fajnie do momentu gdy Windows 11 wykrywa sterowniki do w/w drukarki

i non stop ten sterownik mi wisi w WU jak się tego pozbyć aby Windows 11 ( w Windows 10 także występuje ten sam problem se serownikiem do tej drukarki) nie instalował tego sterownika

załączam zrzut ekranu z WU

wykonałem kroki podane w poradniku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

nie pomogło sterownik do drukarki nadal się wyświetla w WU przez co system nie pokazuje mi np ze są inne aktualizacje do Windows

Bardzo proszę o pomoc

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Spróbuj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wushowhide to program firmy Microsoft, który umożliwia pokazywanie lub ukrywanie aktualizacji systemu Windows. Dzięki temu programowi będziesz mieć możliwość ukrycia aktualizacji, co oznacza, że system Windows nie będzie ich pobierał i instalował. Ma również opcję wyświetlania ukrytych aktualizacji, które system Windows zastosuje automatycznie.