seweryno Posted April 16, 2023 Report Posted April 16, 2023 witam wszystkich chcialem się zapytać i prosić o waszą pomoc jak mozna przywrócić logo asus przy uruchamianiu kompa? bo robiłem aktualizacje biosu i zmieniłem tlo a chciałbym przywruwić poprzednie orginalne moja płyta to prime B550M-A takie miałem poprzednie jak na zdjęciu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
kebab Posted April 16, 2023 Report Posted April 16, 2023 Logo windows będzie z bootowania legacy/mbr, a logo płyty powinno być na bootwaniu UEFI/GPT Quote
seweryno Posted April 16, 2023 Author Report Posted April 16, 2023 2 godziny temu, VACek napisał(a): A teraz jakie masz? teraz mam takie żebym wiedział to bym tego logo nie ruszał [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted April 16, 2023 Report Posted April 16, 2023 Zobacz sobie może tak: W BIOS-ie (UEFI) opcja typu "Full screen logo" Quote
Lech Posted April 17, 2023 Report Posted April 17, 2023 A opisz może w jaki sposób zmieniłeś logo na inne Zainteresowało mnie to Quote
Recommended Posts