Kartoflarz Posted April 13, 2023 Report Share Posted April 13, 2023 Hej. Chciałem sobie przygotować instalkę lekką Win7 na maszynę virtualną, i szukam programu. Znalazłem winreducer, ale na oficjalnej stronie chyba ktoś im zawirusował plik na serwerze: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trochę zbyt podejrzane. A jakaś stara wersja z 2018 (lepiej): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co jest grane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted April 13, 2023 Report Share Posted April 13, 2023 Napisz do ich suportu Depsones likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falkorikstv Posted April 14, 2023 Report Share Posted April 14, 2023 W dniu 13.04.2023 o 17:23, Kartoflarz napisał(a): Hej. Chciałem sobie przygotować instalkę lekką Win7 na maszynę virtualną, i szukam programu. Znalazłem winreducer, ale na oficjalnej stronie chyba ktoś im zawirusował plik na serwerze: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trochę zbyt podejrzane. A jakaś stara wersja z 2018 (lepiej): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co jest grane? Nie mam pojęcia skąd to pobierasz. Aktualnie ściąga się paczkę EX-Series tylko z ich oficjalnej strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu masz test wersji 64 bitowej: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc nie wiem skąd masz te pliki, ale raczej nie z ich strony głównej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kartoflarz Posted April 15, 2023 Author Report Share Posted April 15, 2023 Niestety tak się śmiesznie składa że wyniki z Virustotal są inne dla pliku uploadowanego, a inne dla pliku z adresu URL Wersja x64 URL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A z pliku (pewnie fałszywy alarm jakiś mało znanych AV?) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Coś nie tak jest z wersją X86 ( [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ) Z URL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z pliku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nawet przeglądarka mi blokuje przed pobraniem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poprzednio pobierałem wersję EX-100 z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przekierowuje na ten adres: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skan URL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skan pliku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts