Kartoflarz Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Hej. Chciałem sobie przygotować instalkę lekką Win7 na maszynę virtualną, i szukam programu. Znalazłem winreducer, ale na oficjalnej stronie chyba ktoś im zawirusował plik na serwerze: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trochę zbyt podejrzane. A jakaś stara wersja z 2018 (lepiej): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co jest grane? Quote
falkorikstv Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 W dniu 13.04.2023 o 17:23, Kartoflarz napisał(a): Hej. Chciałem sobie przygotować instalkę lekką Win7 na maszynę virtualną, i szukam programu. Znalazłem winreducer, ale na oficjalnej stronie chyba ktoś im zawirusował plik na serwerze: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trochę zbyt podejrzane. A jakaś stara wersja z 2018 (lepiej): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co jest grane? Nie mam pojęcia skąd to pobierasz. Aktualnie ściąga się paczkę EX-Series tylko z ich oficjalnej strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu masz test wersji 64 bitowej: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc nie wiem skąd masz te pliki, ale raczej nie z ich strony głównej Quote
Kartoflarz Posted April 15, 2023 Author Report Posted April 15, 2023 Niestety tak się śmiesznie składa że wyniki z Virustotal są inne dla pliku uploadowanego, a inne dla pliku z adresu URL Wersja x64 URL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A z pliku (pewnie fałszywy alarm jakiś mało znanych AV?) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Coś nie tak jest z wersją X86 ( [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ) Z URL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z pliku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nawet przeglądarka mi blokuje przed pobraniem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poprzednio pobierałem wersję EX-100 z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przekierowuje na ten adres: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skan URL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] skan pliku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts