Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś tu mi pomoże, otóż posiadam telefon tcl 20se, telefon kupiony w play, problem polega na tym że telefon posiada android 11 ale te same modele dostały już w poprzednim roku w sierpniu aktualizację do android 12, u mnie ciągle pokazuje że brak aktualizacji. Czy wie ktoś może jak i skąd pobrać android 12 do Tego telefonu? Jest w internecie poradnik że można zainstalować najnowsze oprogramowanie do tego telefonu ale już to zrobiłem i tak instaluje mi ten android 11. Nie wiem dlaczego nie mam tej najnowszej aktualizacji. 

Opublikowano

Masz branding od play? Być może play jeszcze nie wydało softu dla tego telefonu z brandingiem. Poza tym jak ci działa teraz ten telefon? Źle czy dobrze? Bo czytam, że ludzie po tej aktualizacji do android 12 narzekają na działanie, więc może to i lepiej, że zostaniesz na razie na android 11?

Bo_dzio lubi to
Opublikowano
2 godziny temu, FILAGOL napisał(a):

Siema @pawelek1980 lub jezeli Potrafisz to wgraj niebrandowany android lub Idz do punktu z telefonami i za pare PLN wgrają czy Androida bez operatora wtedy szybciej Będziesz otrzymywał aktualizacje do swego telefonu 🙂

Może bym potrafił wgrać niebrandowany android ale skąd go pobrać. 

Opublikowano

Proszę @pawelek1980

nie wiem czy Twój telefon do dokładnie ten model: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

czyli: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jeżeli tak to Masz podane co i jak zrobić 🙂

dokładny model Znajdziesz w ustawieniach informacje o urzadzeniu 🙂

Pozdrawiam

Opublikowano
3 godziny temu, FILAGOL napisał(a):

Proszę @pawelek1980

nie wiem czy Twój telefon do dokładnie ten model: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

czyli: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jeżeli tak to Masz podane co i jak zrobić 🙂

dokładny model Znajdziesz w ustawieniach informacje o urzadzeniu 🙂

Pozdrawiam

Robiłem tak kilka razy i za każdym razem instaluje playoski android 11. Nie wiem jak zdebrandować ten telefon żeby nie instalował tego starego androida