sahipp Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Witam. Jak w tytule, chciałem zapytać czy ktoś używał tej aplikacji jako alternatywy dla standardowego exploratora w win10? Quote
fat64 Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Witaj. W tytule napisałeś "alternatywny explorator plików ,,files,,", co można zrozumieć dwojako. Owszem, mam Files, ale na mobilnym urządzeniu z Androidem. Sam co jakiś czas przypomina o czyszczeniu zbędnych plików, ale czy coś więcej, czy wykorzystuje go do innych celów...? Chyba nie. Natomiast w windzie używam świetnego, darmowego programiku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Pozdro. Quote
seba007 Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Chodzi chyba o - Files app - dostępny w sklepie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sahipp Posted March 21, 2023 Author Report Posted March 21, 2023 3 godziny temu, seba007 napisał(a): Chodzi chyba o - Files app - dostępny w sklepie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tutaj tak dokładnie o to mi chodzi... z tego co widziałem to można to fajnie dopasować wizualnie, aby nie było tak surowo w systemie. Dla tego jestem ciekawy tego.. może ktoś korzystał ? ja chciałem na próbę zainstalować ale nie dało rady bo mam nieaktualną wersję windy, trochę dziwne że ten program wymaga aktualnej wersji... Quote
Variat629 Posted February 17 Report Posted February 17 OneComander - dwa okna jak w Total Comander ale w każdym oknie można mieć karty. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwość mega personalizacji... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts