Widzior Opublikowano 22 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2025 Oho, jeszcze rano były posty autora, a teraz nawet temat wykropkowany Tak to jest, jak się ma 50+ lat, a w baniaku siedzi 5-letnia sfochowana Dorotka, bo nie może przeżyć, że ktoś inny ma rację. To tak na szybko - kupiłem zasilacz 90W do L540, problemy zniknęły, nawet support Lenovo mi to potwierdził, że na 65W na ich lapach procki 47W TDP są throttlowane, dlatego max to 37W. Sajonara, nie zapomnij przyjąć kolejnej dawki szprycy, zabetonuje ci kolejne klepki Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 22 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2025 37 minut temu, Widzior napisał(a): Oho, jeszcze rano były posty autora, a teraz nawet temat wykropkowany Tak to jest, jak się ma 50+ lat, a w baniaku siedzi 5-letnia sfochowana Dorotka, bo nie może przeżyć, że ktoś inny ma rację. To tak na szybko - kupiłem zasilacz 90W do L540, problemy zniknęły, nawet support Lenovo mi to potwierdził, że na 65W na ich lapach procki 47W TDP są throttlowane, dlatego max to 37W. Sajonara, nie zapomnij przyjąć kolejnej dawki szprycy, zabetonuje ci kolejne klepki Wiesz, ja mu się nie dziwię - bardzo duży wkład wniósł na forum Wiktorynek, gdyby nie jego przeszkolenie to nie robiłbym własnych modyfikacji - to on mnie wprowadził w ten świat - fakt, Ty byłeś pierwszy - odsyłając mnie do Wiktorynka, ale to on dalej mnie wprowadził w tajniki tworzenia własnych modyfikacji, a potem jeszcze wiele celnych rad udzielił - ja go za to nie przestanę szanować i być wdzięczny. Szkoda, że aż tak się pogniewał, że kasuje swoje posty... Cytuj
Nieobecny Opublikowano 23 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 To mój ostatni post. Cytuj
czarnymarazm Opublikowano 27 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2025 W dniu 1.03.2023 o 14:27, zdzisiek24 napisał(a): Bez głupich pytań ... mogę więc pomogę 1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a jakie hasło??? Cytuj
Kocurek Opublikowano 27 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2025 Teraz, czarnymarazm napisał(a): a jakie hasło??? hasło to: final Cytuj
czarnymarazm Opublikowano 27 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2025 Teraz, Kocurek napisał(a): hasło to: final THX od COO> czarnymarazm only one dziękuje Cytuj
Kocurek Opublikowano 27 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2025 W dniu 23.09.2025 o 07:59, Nieobecny napisał(a): Na prośbę admina (jedynej porządnej osoby na tym forum i nie tylko) przywróciłem temat do stanu względnej używalności. W pierwszym poście znajdziecie systemy i dodatki nieznanego autora. Nikomu niczego nie udzielałem i nigdy nie pomagałem. To są pomówienia. To jest ostatni mój post na tym i innych forach oraz symboliczny koniec mojej wszelkiej działalności i aktywności prywatnej i zawodowej w zakresie systemów i komputerów. Od dawna już nigdzie się nie udzielałem, a PW było zablokowane oraz posty/komentarze "miłych" forumowych gównozjadów. @Nieobecny - ja rozumiem, że możesz czuć się rozgoryczony, ale mnie proszę nie wkładać do worka z osobami, które nie doceniały Twojej pomocy i pisały przykrości, bo ja do nich nie należałem, nie należę i nie będę należał - proszę również publicznie nie zarzucać mi kłamstwa, bo to nie jest fajne i na tym poprzestańmy. Było tak jak mówię, dysponuję też zrzutami ekranu naszych prywatnych rozmów z rzekomo "zablokowanego PW", niestosowne jest zarzucanie mi publicznie kłamstwa albo pomówień swiniarobert69 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi