wojtekcc Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2023 Witam forum. Kolejna wersja moda 11. Tym razem 22H2 Średnio podcięty na słabsze maszynki, instalator od W11 21H2 żeby o TPM nie krzyczało, zmieści się na 4gb pendraku. (napiszcie jak się sprawuje na wczesnym core 2 lub pentium D, dzięki.) Dodane: - Język polski - Instalator Firefox'a - Dodałem Autounattend.xml co by mniej klikać podczas instalacji. Usunięte: - Edge - Xbox i co z nim związane - Cortana - Defender - Aplikacje typu "netflix" "facebook" "messenger" i tak dalej. - Telemetria i podobne - Windows store - Podsystemy dla androida i linux'a W skrócie - prawie to samo co w V3 Zużycie zasobów przy 2gb ramu Czasem może zejść poniżej 900mb [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zużycie przy 8gb ramu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wyniki mogą być różne! - Lepiej albo gorzej Windows Update jest domyślnie włączony, wali błędem (ale do naprawienia) ale jak się ktoś boi to można wyłączyć w usługach. Wyłączcie plik wymiany/swap - dysk pożyje dłużej. Bierzcie, testujcie, albo i nie. Nie zmuszam do niczego. Mogą być błędy! Jak komuś coś nie będzie pasowało to zawsze można poprawić pod swoje wymagania. 3,1GB, tylko wersja Pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Gwarancja dobrze wiadomo dokąd. LAGUNA, Dystopia, Chopek i 2 innych lubią to Cytuj
Cardio Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pobrałem i zainstalowałem., Instalacja bezproblemu. Po zaistalowaniu przegladarek i kilku drobnych aplikacji zajmuje ok. 16Gb. Działa szybko. Nie mozna zmienic koloru wiodacego w menu start po zainstalowaniu Starbatis. Musz tylk zatrzmac WU. Na razie nie wiem jak. W uslugach zdaje sie nie koniecznie. Dzieki. Poki co sie na nim na swoim Lenowo T410?8GB ramu. Cytuj
Dystopia Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2023 18 minut temu, Cardio napisał(a): Pobrałem i zainstalowałem., Instalacja bezproblemu. Po zaistalowaniu przegladarek i kilku drobnych aplikacji zajmuje ok. 16Gb. Działa szybko. Nie mozna zmienic koloru wiodacego w menu start po zainstalowaniu Starbatis. Musz tylk zatrzmac WU. Na razie nie wiem jak. W uslugach zdaje sie nie koniecznie. Dzieki. Poki co sie na nim na swoim Lenowo T410?8GB ramu. Spróbuj tym programem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
Cardio Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2023 Pobrałem i zainstalowałem. Czekam. Dzieki wielkie Cytuj
Cardio Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2023 Rozwiazano problem zmiany koloru wiodace w menu. Wystarczy w ustawienia wybrac opcje tryb mieszany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi