anty004 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem oryginalnego klucza do Win 8.1, przykład tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mogę pobrać ISO z MSDN ale pytanie czy mogę też pobrać i aktywować wersję z tego forum Windows 8.1 with update 3 (x64) czerwiec 2015 winclub PL ?? Wydaje mi się, że tak ale wolę zapytać. I drugie pytanie: czy mogę za pomocą tego klucza aktywować system powtórnie za przykładowo 3 miesiące, czy też może mogę aktywować TYLKO jeden raz ? W takim wypadku trzeba by zrobić backup systemu... Trzecie pytanie: czy takowy klucz zakupiony w Polsce mogę wysłać siostrze do USA i ona by sobie tam aktywowała system ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 A czytałeś na dole? -"Transakcja ta wiąże się bowiem z przeniesieniem prawa własności tej kopii." - ten klucz został już użyty - w myśl licencjonowania MS jesli użyjesz go na innym sprzęcie to jest on nielegalny, choć sprzedawca zasłania sie wyrokiem trybunału. Co do dalszych pytań - możesz go aktywować nieskończoną ilość razy, choć niekoniecznie z automatu tylko telefonicznie. Siostrze możesz wysłać pod warunkiem, że będzie używać polskiej wersji systemu. Możesz aktywować system z forum w wersji odpowiedniej do licencji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi