SeeJay91 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2022 Ostatnio robiąc "kejbl menedżment" w swoim desktopie w czasie wyjmowania jednej ze złączek aRGB z płyty głównej (wentylator) poczułem smród spalenizny. Płyta główna nie widzi urządzeń podłączanych do... również do 2 innych z 3 "ARGB HEADERS", więc padł chyba cały kontroler. Zastanawiam się co z tym fantem zrobić, pal licho już te światełka z wiatraczków, bo można to ogarnąć zewnętrznym kontrolerem - problem jest inny... Moje MOBO (B660M TUF GAMING) ma zwyczajnie ledy wbudowane w płytę. Da się to jakoś zresetować? Przywrócić defaultowe ustawienie, czy już pies pogrzebany? Żadna apka nie widzi od incydentu aRGB pod płytą. Ciekawa sytuacja, bo dodam, że nie majstrowałem nic z nowymi urządzeniami, po prostu wypiąłem jeden went i padło. Płyta relatywnie nowa, bo kupiłem ją we wrześniu. Cytuj
VACek Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2022 17 minut temu, SeeJay91 napisał(a): Płyta relatywnie nowa, bo kupiłem ją we wrześniu. Oddawaj na gwarancje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi